Naukowy.pl

Techniczne => Informatyka (IT) => Dyskusje => Wątek zaczęty przez: DawKr w Listopad 08, 2012, 08:27:40 pm

Tytuł: scilab usuwanie zmiennych
Wiadomość wysłana przez: DawKr w Listopad 08, 2012, 08:27:40 pm
Witam, nurtuje mnie pytanie dotyczące scilaba. Właśnie rozpocząłem pracę z nim. Zacząłem od drobnej konfiguracji gdyż za dużo opcji nie widzę w nim. I moje pytanie brzmi czy można w jakiś sposób usunąć zmienne utworzone na starcie przez scilaba? Bądź też jeśli jest to nie  możliwe to czy można jakoś ustawić by w podglądzie zmiennych pokazywało tylko te ustawione prze zemnie?
Tytuł: scilab usuwanie zmiennych
Wiadomość wysłana przez: _Mithrandir w Listopad 08, 2012, 08:41:30 pm
Nie pamiętam, jak to tam dokładnie wyglądało, ale może "clear nazwa_zmiennej" zadziała?
Tytuł: scilab usuwanie zmiennych
Wiadomość wysłana przez: DawKr w Listopad 08, 2012, 09:06:14 pm
Niestety, nie działa. Pokazuje się error 14 Redefiniowanie zmiennej stałej