Naukowy.pl
Ścisłe => Chemia => Dyskusje => Wątek zaczęty przez: Neverending w Czerwiec 02, 2005, 08:27:25 pm
-
Witam,
Czy ktos ma i moze podac jakies materialy, adresy stron www lub whatever co pomoze w realizacji powyzszego tematu? Z gory dzieki. :)
-
Prosze bardzo (http://www.chemia.px.pl/roznosci/index.html) :)
-
najlepsza książką naukową będzie każda książka, która ma tytuł "Chemia Żywności", tam znajdziesz opisy procesów jakie zachodzą w żywności podczas gotowania, pieczenia, mrożenia czy przechowywania żywności, a także skład chemiczny żywności, opis tych korzystnych dla zdrowia składników jak i tych szkodliwych.
-
Zajrzyjcie na stronę www.spryciarze.pl (http://www.spryciarze.pl) Jest tam kilka ciekawych eksperymentów do przeprowadzenia w kuchennym laboratorium :)
-
A jakie noże kuchenne macie u siebie w kuchniach? Jakie polecacie zamówić? Bo widzę że tutaj https://gerlach.pl/noze-kuchenne mają fajną ofertę na noże, czytałam i to jeden z lepszych producentów który jest chwalony i ceniony przez klientów. Zamawialiście coś z ich sklepu internetowego z akcesoriami kuchennymi?